I Kochin

Den stracka vi idag avverkat var den flackaste hittills, och den matte 104 km. Att den blev sa lang beror dels pa att det var lattcyklad terrang, dels att det var svart att hitta lampligt hotell. Kent ar dessutom en mastare pa att halla ett jamnt och lagom hart tempo, med avseende pa de verktyg vi har att jobba med (alltsa vara cyklar), oss stackars cyklister som ska halla pa med denna verksamhet varje dag under tva veckor, vagarnas otroliga spannvidd i fraga om standard, och inte minst vadrets inverkan pa oss.

Vi hamnade till slut pa en resort som heter Cherai Beach Resorts, och man kan diskutera om det var ett prisvart alternativ. Vi var sa trotta sa vi tog forsta basta. Anlaggningen lever nog pa sitt gamla namn och rykte, samt laget alldeles vid strandpromenaden. Sjalva boendet borjar bli ganska slitet, underhallet verkar mycket eftersatt.

Ett bra alternativ hittade vi senare pa kvallen, nar vi gick ut for att ata. Vi fann en restaurang med mycket bra mat och suveran service. Det visade sig att agaren ocksa hyr ut rum, vilket skulle varit intressant att veta ett par timmar tidigare. Naval, nu vet vi det, om vi, mot formodan, skulle ha vagarna forbi dar nagon gang i framtiden.

Denna resa ar en resa i tre dimensioner. Dela en geografisk, dels en kulurell, dels en kulinarisk, eller gastronomisk. Alla tre cyklister ar nyfikna pa att upptacka andra lander och andra kulturer, och vi testar ocksa sa mycket ny mat och dryck vi hinner. Allt ar fantastiskt gott, vi blir standigt overraskade av det indiska koket och dess variationer.